Automobilový priemysel v regióne prekvitá - Gregorová, Monika
Predaj osobných a ľahkých automobilov v strednej a východnej Európe. Západoeurópsky a východoeurópsky priemer počtu automobilov na 1000 obyvateľov. Najväčší zahraniční investori v transformujúcich sa krajinách. Automobilový priemysel a trh s automobilmi v Maďarsku, Poľsku a Rusku. Objem vyrobených a novoregistrovaných osobných áut vo východnej Európe za posledné roky.