Interindustrial features of market services in transforming Slovakia - Kárász, Pavol
Charakteristika základných makroekonomických väzieb súvisiacich s pozíciou trhových služieb v ekonomike. Identifikácia ich medziodvetvových špecifík. Úloha trhových služieb v oblasti vývoja konečného použitia hrubého domáceho produktu.