Niektoré ustanovenia novely zákona o daniach z príjmov v príkladoch
Dňa 1. januára 1999 nadobudol účinnosť zákon č. 397/1998 Z.z., ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov v znení neskorších predpisov. Praktické využitie uvedeného zákona na príkladoch.