Zákon č. 389/1998 Z.z. zo 16. decembra 1998, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci
Znenie zákona č. 389/1998 Z.z. zo 16. decembra 1998, ktorým sa mení a dopĺňa zákon č. 195/1998 Z.z. o sociálnej pomoci. Dôvodová správa k novelizácii zákona o sociálnej pomoci.