Prihláška vynálezu - Vyparina, Stanislav
Začiatok konania o udelenie patentu podľa § 24 ods. 1 zákona č. 527/1990 Zb. o vynálezoch, priemyselných vzoroch a zlepšovacích návrhoch. Medzinárodné prihlášky vynálezov.