Vznikla Slovenská živnostenská komora
Pôsobnosť a poslanie Slovenskej živnostenskej komory podľa zákona č. 126/1998 Z.z. Štatút Slovenskej živnostenskej komory. Dočasné sídla krajských zložiek komory.