Komentár k novelizácii zákona o daniach z príjmov vykonanej zákonom č. 397/1998 Z.z. - Minársky, Ján
Novelizácia zákona o daniach z príjmov zákonom č. 397/1998 Z.z. obsahuje 15 bodov, ktoré sa dotýkajú 6 paragrafov zákona a zapracovanie nového paragrafu do zákona. Komentár k novelizácii zákona o daniach z príjmov.