Privatizačné kotrmelce lekární - Krištofičová, Dagmar
Rozdielne názory na znenie Zákona o Liekoch a zdravotníckych pomôckach č. 140/1998 a znenie jeho dvoch paragrafov: 3 a 34. Argumenty Grémia majiteľov lekární. Argumenty Slovenskej lekárnickej komory. Stanovisko Štátneho ústavu pre kontrolu liečiv. Zadlženie lekární voči distribútorom liekov. Problematika privatizácie lekární a jej praktiky. Vlastníctvo a počet lekární na obyvateľa v krajinách EÚ.