Zdroje a spôsoby financovania
Obmedzené finančné prostriedky začínajúcich podnikateľov. Zabezpečenie potrebných zdrojov na pretvorenie "plánu" do "reality". Zabezpečenie úveru. Poistenie investorov do rizikového kapitálu pred stratou. Zdroje rizikového kapitálu. Činitele, ktoré sa zohľadňujú v hodnotení priležitostí na investovanie do rizikového kapitálu.