Manažérske účtovníctvo/ 1 pojem, obsah a štruktúra - Král, Bohumil
Užívateľská štruktúra účtovných informácií. Manažérske účtovníctvo. Vzájomný vzťah finančného, daňového a manažérskeho účtovníctva. Vzťah manažérskeho účtovníctva a controllingu. Dualizmus v poňatí finančného a manažérskeho účtovníctva.