Rozhodcovské konanie - Pauličková, Alena
Rozhodcovské konanie podľa zákona č. 218/1996 Z.z. ako služba na uľahčenie rozvoja a priebehu obchodných vzťahov. Uzatváranie rozhodcovskej zmluvy. Stále rozhodcovské súdy, ich činnosť.