SAP Retail - řešení pro obchodní řetězce
Súčasné znaky globalizácie ekonomiky. Informačný systém SAP Retail pre obchodné reťazce a jeho základné funkcie. Stúpajúci význam tzv. riadenia kategórií (category management). Riadenie kategórií v inf. systéme SAP Retail. Analýzy, ktoré je schopný vypracovať Category Manager Workbench systému SAP Retail.