Trvalo nízke ceny
Vznik obchodného reťazca Delvita. História vzniku materskej belgickej spoločnosti Delhaize Le Lion. Obrat Delvity za posledné roky. Vstup Delvity na český a slovenský trh. Otvorenie prvej predajne Delvita v Bratislave Petržalke. Predsavzatia Delvity na ďalšie roky. Systém predaja v Petržalskej Delvite.