Interný audit úvod do interného auditu - Gajdoš, Imrich
Ciele a štruktúra seriálu článkov o internom audite. Príčiny vzniku a potreby interného auditu. Podstata interného auditu. Definícia interného auditu. Moderné chápanie interného auditu. Vymedzenie základných súvisiacich pojmov.