Lisý, J.: Ekonómia (všeobecná ekonomická teória) - Alexy, Július, 1926-2024
Recenzia publikácie Lisý J. a kol.: Ekonómia (všeobecná ekonomická teória) Bratislava, Iura Edition 1998. Učebnica predstavuje odborný študijný materiál racionálne usporiadaný, operajúci sa o nové poznatky a informácie. Obsahovo je rozdelená do 5 tematických častí. Prvé state sú venované vývoju ekonomického myslenia, makroekonómie, mikroekonómie, medzinárodným vzťahom.