Tri roky poskytovania poisťovacích služieb Dopravnou poisťovňou, a.s. - Chovan, Pavel
V roku 1996 bola do obchodného registra zapísaná Dopravná poisťovňa, a.s., ktorá svojimi službami riešila problémy poistenia dopravcov. Neskôr sa ponuka poistných produktov rozšírila aj na ďalšie poistenia zodpovednosti za škodu. Činnosť Dopravnej poisťovne, a.s. Rozšírenie pobočiek poisťovne do všetkých krajov SR.