Zákon č. 401/1998 Z.z. zo 16. decembra 1998 o poplatkoch za znečisťovanie ovzdušia
Úplné znenie zákona č. 401/1998 Z.z. zo 16. decembra 1998 o poplatkoch za znečisťovanie ovzdušia. Prílohy k zákonu. Dôvodová správa k zákonu o poplatkoch za znečisťovanie ovzdušia.