Manažér v roli "praktického autora a mediátora učení" - konverzační pohled na učení a řízení lidí v organizacích - Pavlica, K.
Prekonávanie tradičného akademizmu vo vzdelávaní managementu a pracovníkov organizácií. Kolbov prístup v oblasti manažérskeho vzdelávania. Učebný cyklus a sociálna podstata procesu učenia. Význam sociálnych a konverzačných aspektov učenia a chápanie manažéra ako praktického autora a mediátora učenia.