Zákon Národnej rady Slovenskej republiky č. 303/1995 Z.z. z 12. decembra 1995 o rozpočtových pravidlách ...
Úplné znenie zákona NR SR č. 303/1995 Z.z. o rozpočtových pravidlách v znení neskorších zákonov a zákona č. 377/1998 Z.z. Dôvodová správa k novelizácii zákona o rozpočtových pravidlách.