P. Kinčeš: Som si istý, že do dvoch rokov vyriešime finančné problémy - Hajko, Jozef
Rozhovor s novým riaditeľom Slovenského plynárenského priemyslu (SPP), P. Kinčešom. SPP ako najziskovejší podnik v SR sa dostal do finančných problémov v dôsledku predošlého nezodpovedného riadenia firmy. SPP si musel zobrať úver, aby mohol splniť odvodovú povinnosť voči štátnemu rozpočtu. Riešenie problémov novým vedením firmy. Prísna orientácia podniku len na oblasť plynárenstva. Spolupráca s Ruskom.