Holding - Hrúz, Juraj
Z obsahu: Veľké slovenské firmy sú zväčša spoločnosťami holdingového typu. So zákonom o holdingu ministerstvo počíta o tri-štyri roky. Právna úprava sa púchovského Matadoru bytostne dotýka. DMD je typom čistého finančného holdingu. V ZSNP sú podniky od výroby primárneho hliníka až po jeho finalizáciu.