Sociálna poisťovňa funguje čoraz viac na úkor vytvorených rezerv - Reiselová, Eva
Návrh rozpočtu Sociálnej poisťovne (SP) na r. 1999. Krytie vzniknutého záporného rozdielu medzi bežnými príjmami a bežnými výdavkami SP. Hospodárenie SP v r. 1998. Predpoklad miery nezamestnanosti, platby do fondov SP. Faktory ovplyvňujúce výšku príjmov poisťovne.