Ruská krize - Votápek, Vladimír
Priebeh hospodárskej krízy v Rusku. Finančné problémy bankového sektora. Významná úloha finančných priemyselných skupín, ktoré vznikli v procese privatizácie. Nedostatočná legislatíva pre podnikateľskú sféru. Náhrada trhového hospodárstva za barterový trh.