Jihoafrická republika - Malý, Petr
Základná charakteristika hospodárskej politiky Juhoafrickej republiky. Zahranično-obchodné vzťahy Juhoafrickej republiky. Obchodné vzťahy Českej republiky a JAR. Perspektívne trhové sektrory a komodity.