Dialog komplikují zájmy - Lukášek, Libor
Európsko-turecké vzťahy odrážajú rozpory i snahu o spoluprácu. Ciele tureckej diplomacie. Problém začlenenia Turecka do EÚ. Hospodársko-politické vzťahy medzi Tureckom a Gréckom.