Vek značke pristane - Kapšová, Renata
Významné výročia spoločnosti Henkel v roku 1998. Spoločnosť Henkel ako celosvetovo pôsobiaca firma a špecialista na úžitkovú chémiu, kozmetiku, lepidlá a pracie prášky. Henkel Slovensko, spol. s r.o. Hlavné produktové segmenty a ich podiel na obrate spoločnosti Henkel Slovensko. 75 rokov výroby lepidiel. 90 rokov značky Persil v Európe. 100 rokov produktov Schwarzkopf. Značky z produktového portfólia spoločnosti Henkel.