Kde nakupujeme?
Výsledky medzinárodného prieskumu trhu East Facts (Fakty o Východe), ktorý poskytuje aktuálny prehľad o správaní sa a postojoch spotrebiteľov. Prieskum za obdobie december 1997 a január 1998 bol zameraný na miesta nákupu potravín, resp. na nákup potravín podľa typov obchodov. Realizácia prieskumu. Veľké supermarkety. Malé predajne potravín. Obidva typy rovnako. Postavenie slovenských respondentov v prieskume trhu.