IBM - kroky k úspechu
História firmy IBM spätá s osobou Thomasa J. Watsona. Počiatky spoločnosti NCR, neskôr CTR a napokon IBM. Obdobie zmien v rokoch 1952-1956. Uvádzanie nových produktov na trh v oblasti počítačovej techniky v 60. rokoch. Kríza spoločnosti IBM v roku 1992-1993. Marketingová komunikácia. Výdavky na reklamu IBM. Vývoj loga IBM.