Logistická centra v řetězích s mezinárodní kamionovou dopravou - Jermář, Otakar
Integrované logistické reťazce v ére informatiky. Požiadavky na logistické firmy. Príklad riešenia logistického centra v reťazcoch s medzinárodnou kamiónovou dopravou. Príklad individuálnej ponuky služieb logistického centra. Kritéria logistických firiem, zapájajúcich sa do logistických reťazcov s medzinárodnou kamiónovou dopravou. Väzba logistických centier na ďalšie články logistického reťazca, city-logistika.