Environmentálne označovanie výrobkov je prejavom podnikateľskej etiky - Začková, Katarína
Uplatňovanie ekonomických nástrojov na ochranu životného prostredia vo svete a na Slovensku. Environmentálne vhodný výrobok (EVV) - štátom garantovaná environmentálna značka. EVV sa považuje za uznávaný a motivujúci nástroj výrobkovej politiky. Podmienky získania značky. Prvé environmentálne vhodné výrobky na Slovensku. Normy vo svete.