P. Mihók: Zvýhodnenie zahraničných investorov je nielen proti logike, ale dokonca aj proti Ústave SR - Oujezdská, Lena
Tzv. balíček ekonomických opatrení vlády SR a novelizácia zákona č. 286/1992 Zb. o daniach z príjmov priniesli podnikateľským subjektom nové problémy. Zvýšenie daňového zaťaženia, väčšia motivácia pre daňové úniky. Slovenská legislatíva a daňová politika musí vychádzať z reálnej ekonomickej situácie. Potreba zmeny rozpočtovej filozofie. Potreba vytvorenia proinvestičného prostredia pre zahraničných i domácich investorov.