Zadlženie štátu a deficit rozpočtu - Mokrý, Vladimír
Emitácia nových dlhopisov ako možnosť prefinancovania verejného dlhu. Limity na prijímanie úverov štátom. Rozdiely medzi interným a externým dlhom. Eliminácia verejného dlhu. Opatrenia fiškálnej a finančnej politiky voči štátnemu rozpočtu. Preferovanie vyrovnaného štátneho rozpočtu odborníkmi.