Úlohy vodného hospodárstva v roku 1999 - Koncoš, Pavel
Základné úlohy, ktoré má vodné hospodárstvo plniť v roku 1999 vyplývajú z Programového vyhlásenia vlády SR. Zabezpečenie vodohospodárskej politiky na Slovensku.