K harmonizaci odpovědnosti za škody na životním prostředí - Zikán, Václav
Pripravovaný nový režim právnej zodpovednosti za škody na životnom prostredí a Biela listina Európskej únie týkajúca sa tejto problematiky. Hlavné znaky nového režimu. Definícia škody na životnom prostredí analyzovaná v štyroch bodoch.