Prienik na trh v znamení direct marketingu - Ošlejšek, Josef
Direct marketing (DM) je priamou formou komunikácie bez akýchkoľvek vedľajších nákladov a najmä metódou s maximálnymi možnosťami merateľnosti výsledkov. Etapy direct marketingovej akcie. Testovacia direct marketingová akcia. Formy spätnej väzby direct marketingu (telemarketing). Postup pri direct marketingovej akcii.