Kritikou v řízení k lepším výsledkům - Stránský, Miroslav
Vzťah nadriadených a podriadených pracovníkov ku kritike. Kritika ako potrebná forma spätnej väzby. Vypočutie kritiky nástrojom prosperity. Podmienky na prejavenie kritiky a jej pozitívne efekty. Nesprávne typy kritizovania. Psychologické zábrany nedovoľujúce jedincom kritizovať.