Kde sú hranice? - Magurová, Zuzana
Chápanie pojmu sponzorstvo. Hlavné znaky sponzorovania. Právna úprava sponzorskej zmluvy. Odpočet hodnoty darov. Právna úprava reklamy. Nejasnosti v oblasti výdavkov na sponzorstvo. Problematika právnej úpravy sponzorstva.