Ochrana spotrebiteľa - Vozár, Jozef
Právoplatné súdne rozhodnutie z oblasti ochrany spotrebiteľa. Zákon č. 634/1992 Zb. o ochrane spotrebiteľa v platnom znení v ustanovení 8 ods. 1. Postup predávajúceho riady ATC Simone a Sabina v Banskej Bystrici - klamanie spotrebiteľa. Rozhodnutie súdu.