Představujeme Mezinárodní asociaci dohledu nad pojišťovnictvím
História vzniku Medzinárodnej asociácie dohľadu nad poisťovníctvom (IAIS). Sídlo, členovia a hlavné ciele IAIS. Najvýznamnejšie publikácie, ktoré vydala IAIS od svojho vzniku. Pripravované medzinárodné normy pre výkon dozoru nad poisťovníctvom.