Vysávače nasávajú kreativitu - Serdelová, Barbora
Smerovanie kreatívneho trendu v reklamách na vysávače. Tabuľkové údaje za rok 1997. Výdavky na reklamu na 18 vybraných značiek vysávačov v roku 1997. Prostriedky preinvestované do reklamy v období január-november 1998 v produktovej kategórii Vysávače a elektrické čističe kobercov. Komunikácia značiek vysávačov Electrolux, ETA, Rowenta a.i.