Eximbanka SR pripravuje radikálne racionalizačné opatrenia - Medžová, Andrea
Škody spôsobené Eximbanke SR uzatvorením nevýhodných zmlúv predchádzajúcim vedením banky. Hĺbková kontrola v banke. Nové vedenie banky vypracovalo novú organizačnú štruktúru, novú stratégiu a novú koncepciu činnosti na najbližšie obdobie. Počíta sa so znížením počtu pracovníkov, znížením základných nominálnych miezd. Eximbanka nepočíta so zdrojmi zo štátneho rozpočtu.