Transformačný proces v oblasti bývania - sociálne dopady a možnosti ich riešenia - Daneková, Zdenka
Transformačný proces, ktorý prebieha vo sfére bývania a jeho hodnotenie z hľadiska sociálnych aspektov. Uplatňovaný systém rozvoja bývania. Rekapitulácia ťažiskových zmien a ich dopadov. Analýza a zhodnotenie výdavkov domácností spojených s bývaním. Výdavky na bývanie, ich úroveň, štruktúra a diferenciácia. Zaťaženosť rozpočtov domácností výdavkami na bývanie a na energie a palivá. Výdavky na bývanie najzraniteľnejších skupín domácností. Príspevok na bývanie.