Ktoré spotrebné výdavky najviac zaťažujú rozpočet domácností? (porovnanie s krajinami Európskej únie) - Rybárová, Silvia
Analýza spotrebných výdavkov domácností. Štruktúra spotreby. Medzinárodné porovnanie spotrebných výdavkov. Štruktúra spotrebných výdavkov podľa príjmových skupín. Vývoj nominálnych a reálnych výdavkov. Porovnanie priemerných zárobkov, parita kúpnej sily.