Životné minimum ako nástroj riešenia sociálno-ekonomickej situácie domácností v SR - Filipová, Jana
Problémy zabezpečovania a uspokojovania si základných životných podmienok občanov a domácností v procese transformácie ekonomiky. Sociálna politika štátu pri riešení zložitej sociálno-ekonomickej situácie občanov a domácností. Zmeny v zákonnej úprave životného minima od 1. 7. 1998 oproti predchádzajúcim predpisom.