Impact of the transformation of social sphere on income situation of Slovak households - Lubyová, Martina
Analýza rozdelenia príjmov a výdavkov medzi slovenskými domácnosťami a jeho vývoj v období rokov 1989-1995. Použité ukazovatele nerovnosti rozdelenia. Vývoj rozdelenia príjmov a výdavkov v rámci jednotlivých sociálnych skupín obyvateľstva - v súlade s metodikou sledovania údajov o tzv. rodinných účtoch Štatistickým úradom SR.