Koncepcia rozvoja vidieka na Slovensku - Haraj, Vadim
Koncepcia rozvoja vidieka schválená vládou SR v septembri 1998. Základné princípy a opatrenia politiky rozvoja vidieka. Integrovaný prístup k riešeniu problémov vidieka. Strategické ciele pre zlepšenie kvality života na vidieku.