Implementácia štrukturálnej politiky EÚ na Slovensku - Námerová, Iveta
Štruktúrna politika v Európskej únii. Vývoj štrukturálnej politiky v EÚ. Reforma štrukturálnej politiky pre obdobie 2000-2006. Pre asociované krajiny budú dôležité dve navrhované nariadenia ISPA a SAPARD. Finančná podpora z fondov EÚ pre rozvoj vidieka.