Income situation and consumer habits formation in transforming Slovakia - Pauhofová, Iveta
Charakteristika vývoja príjmových možností obyvateľstva ovplyvňovaných spotrebiteľskými zvyklosťami. Štruktúra príjmov obyvateľstva. Regionálna charakteristika distribúcie príjmov. Nízka úroveň príjmov a dynamický rast cenovej hladiny - napätosť v rodinných rozpočtoch.