Aspekty rozvoja vidieka na Slovensku - Tvrdoňová, Jela
Vládne programy podporujúce regionálny rozvoj a rozvoj vidieka. Vládou SR bola v r. 1998 prijatá Koncepcia rozvoja vidieka. Pôsobenie nástrojov zameraných na regionálny rozvoj a rozvoj vidieka na Slovensku. Úloha Agentúry pre rozvoj vidieka v projektovaní a programovaní vidieka.