Rural development and social change in the post-socialist central European countryside - Swain, Nigel
Povojnové rurálne sociálne zmeny v západnej Európe. Podpora poľnohospodárstva. Rozdielny vývoj v strednej Európe v tom istom období - porovnanie. Perspektívy integrovaného rurálneho rozvoja.